BSO Kinkerbuurt

Welkom bij BSO Kinkerbuurt! Bij BSO Kinkerbuurt in Amsterdam West, De Baarsjes bieden we naschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Een plek waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn, net zoals thuis!

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

Op de BSO kiezen kinderen na een lange schooldag of in de schoolvakanties zelf wat ze willen doen. Vanuit eigen interesse iets doen en ontdekken, daar leren kinderen van! Daarbij krijgen ze begeleiding van betrokken pedagogisch medewerkers. De BSO is dan ook een plek waar jouw kind zich al gauw thuis voelt.

BSO Kinkerbuurt is gevestigd in Kindcentrum De Kinkerbuurt. De nauwe samenwerking met de basisschool zorgt voor een vertrouwde omgeving, zowel voor de kinderen als voor de ouders. De medewerkers van opvang en onderwijs werken samen door informatie uit te wisselen, waardoor er goed naar de behoeften en interesses van jouw kind wordt gekeken. Thema’s die spelen op de basisschool komen ook aan bod op de BSO. Zo is er veel aandacht voor natuur en duurzaamheid op de basisschool en BSO. Deze aanpak betekent dat jouw kind de talenten blijft ontwikkelen na schooltijd en tegelijkertijd plezier maakt met vrienden en nieuwe interesses ontdekt!

Waarom BSO Kinkerbuurt

  • In Kindcentrum De Kinkerbuurt: De BSO bevindt zich in Kindcentrum de Kinkerbuurt en werkt nauw samen met de basisschool. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en biedt ouders gemak bij het afzetten en ophalen.
  • Kennen en gekend worden: Kindcentrum De Kinkerbuurt draait om gezien worden en respect hebben voor elkaar. En dat zie je terug op de BSO.
  • Themagericht activiteitenaanbod: Er wordt aandacht gegeven aan thema’s die spelen op de basisschool, zoals natuur en duurzaamheid.
  • Fijne speelruimtes: Kinderen kunnen heerlijk spelen in de eigen sfeervolle ruimtes naast het karakteristiek schoolgebouw.
  • Samenwerking BSO Annie: Kinderen vanaf 6 jaar op BSO Annie stromen door naar BSO Kinkerbuurt. Op woensdag en vrijdag en in schoolvakanties worden de kinderen ook opgevangen bij ons.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de avonturen op de BSO.

Scholen

Wij halen de kinderen op van:

  • Kindcentrum de Kinkerbuurt
  • Brede School Annie M.G. Schmidt

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 14.30 – 18.30 uur

Schoolvakanties
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.30 uur

Groepsindeling
Eén groep van 4 tot 13 jaar

BSO Kinkerbuurt

Borgerstraat 109
1053PE Amsterdam
06 – 27 11 13 25
bsokinkerbuurt@akros-amsterdam.nl
LRK: 785178442
GGD inspectierapport