Kinkerbuurt

  1. Home
  2. Kinkerbuurt

Een plek om je thuis te voelen

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de locatie.

BSO Kinkerbuurt

BSO Kinkerbuurt is gevestigd in de locatie van de school. De ruimte is verdeeld in twee lokalen, waardoor we verschillende activiteiten kunnen uit te voeren. In een van de  BSO ruimtes komt een atelier of werkplaats voor creatieve activiteiten: timmeren, schilderen, naaien, dans, toneel of zang/karaoke. Mogelijkheden te over. Naast de BSO ruimtes is een speellokaal waar de BSO regelmatig gebruik van mag maken. De groep heeft vanuit het lokaal directe toegang naar de buitenruimte waar naar hartenlust gespeeld kan worden

Fantastisch activiteitenaanbod

Voor de buitenschoolse opvang zal er veel aandacht uitgaan naar een fantastisch activiteitenaanbod dat aansluit op waar de school mee bezig is of juist aanvullend zal zijn maar ook op waar de kinderen behoefte aan hebben of naar vragen. Sportieve en creatieve activiteiten zullen elkaar afwisselen, niet saai maar spannend en leuk. Plezier staat voorop en de mogelijkheden te ontdekken en uitproberen zorgen daarvoor.

Groepen en openingstijden

BSO Kinkerbuurt start in september 2022 met één groep. Op een groep zitten maximaal 20 kinderen met twee pedagogisch medewerkers, zodat er voldoende aandacht en begeleiding voor ieder kind is. De BSO biedt opvang van maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur. In vakanties vangen wij de kinderen de hele dag op van 8.00 tot 18.30 uur. Meer informatie over de openingstijden een aanmelden volgt binnenkort.

Adres
BSO Kinkerbuurtschool
Borgerstraat 109
1053PE Amsterdam
Tel:
Email:
LRKnr:

Menu