Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf van Akros

Op het kinderdagverblijf van Akros in Amsterdam West stimuleren we een positieve ontwikkeling, de nieuwsgierigheid en de groei van ieder kind. Hier kan jouw kind zich ontwikkelen op eigen wijze en eigen tempo, vanuit een basis van veiligheid. En dat zie je terug.

Je kind voor de eerste keer naar de opvang brengen kan spannend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom besteden wij op onze baby-, peuter-, en verticale groepen (0-4 jaar) veel aandacht aan een vertrouwde en veilige omgeving. Want het belangrijkste is dat jij en jouw kind zich bij ons thuis voelen.

Individuele aandacht en zorg

Ieder kind is uniek. Op onze locaties bieden we daarom ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, afgestemd op de ontwikkelingsfase van jouw kind. Zo krijgt je kind een waardevolle start.

Onze professionele pedagogisch medewerkers geven jouw kind de begeleiding, aandacht en zorg die het nodig heeft. Naast het inspelen op de individuele behoeften is ons kinderdagverblijf dé plek waar kinderen spelen met leeftijdsgenootjes en vriendschappen sluiten. Kinderen leren van elkaar. En dat al vanaf drie maanden!

Positieve ontwikkeling

Onze (buiten)activiteiten en ons spelmateriaal moedigen kinderen aan om de wereld om zich heen te verkennen. Kinderen krijgen hierbij de ruimte om zelf te ontdekken, om zelf te doen en zelf na te denken. Dat kunnen ze namelijk al! Met gezonde voeding en veel bewegen ondersteunen wij jou en je kind in een positieve ontwikkeling.

We werken met een vaste dagindeling die is afgestemd op de breng- en haaltijden. Wij hebben een vast ritme van eten, slapen, verschonen en activiteiten. Dat geeft een veilig gevoel, want zo weet jouw kind wat hij of zij kan verwachten. Bij baby’s volgen we het ritme van thuis.

We delen de ontwikkeling van jouw kind graag regelmatig met je. Tijdens breng- en haalmomenten zorgen we voor een fijne overdracht en ook communiceren we met je via onze OuderApp. Zo hoef je geen enkel moment te missen!