Buitenschoolse Opvang (BSO)

Na schooltijd en in schoolvakanties heerlijk ontspannen, spelen met vrienden en plezier maken. Een plek waar jouw kind zichzelf kan zijn, net zoals thuis. Die plek vind je op de BSO’s van Akros in Amsterdam West!  

Leuke en uitdagende activiteiten

Op de BSO is elke dag anders. Kinderen kiezen na schooltijd en in schoolvakanties zelf wat ze willen doen, met begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers. We kijken en luisteren hierbij naar wat jouw kind leuk vindt en organiseren daarbij leuke en uitdagende activiteiten. Denk aan knutselen, voetballen of muziek maken. Wil je kind toch liever een boek lezen? Dat kan allemaal, want het belangrijkste is dat jouw kind plezier heeft en zich prettig voelt.  

We hebben een vast dagritme waarin we een goede balans creëren tussen vrij spelen en activiteiten. Voor jongere kinderen stimuleren we bijvoorbeeld de motorische ontwikkeling door ze te laten klimmen en glijden. Oudere kinderen worden gestimuleerd om samen te werken door middel van groepsspelletjes. Er is altijd een gevarieerd aanbod waarbij het zelfvertrouwen van jouw kind groeit! 

Naschoolse opvang en vakantieopvang

De BSO sluit aan op de schooltijden en schoolvakanties. Tijdens schoolvakanties organiseren we leuke uitstapjes, workshops en excursies, zowel binnen als buiten. Via onze OuderApp houden we je regelmatig op de hoogte van alle avonturen van je kind!

Kinderen lezen samen een boekje

Twee kinderen schilderen

Twee kinderen eten samen