Rondleidingen/inschrijven

  1. Home
  2. Rondleidingen/inschrijven

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u op een veilige manier de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de leidinggevende van de locatie.

Kinderdagverblijven:

Sneeuwbes
Telefoon: 020 – 261 05 80
Email: sneeuwbes@akros-amsterdam.nl

Tuimelaar
Telefoon: 020 – 261 05 60
Email: tuimelaar@akros-amsterdam.nl

Pionier
Telefoon: 020 – 26 10 599
Email: pionier@akros-amsterdam.nl

Voor rondleidingen op een voorschool of BSO kijk op de locatie pagina hoe u contact kunt opnemen met de vestiging voor een afspraak.

Inschrijven voorschool

Inschrijven kan heel makkelijk online via de button rechts op deze pagina. Ga naar inschrijven voorschool en de rest wijst zich vanzelf. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij inschrijven? Dan kunt u ons bellen op 020 – 261 05 09 voor een afspraak op kantoor. Dat kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.30 en 12.30 uur op het Centraal Bureau van AKROS, Balboastraat 20 B-4 in Amsterdam.

Inschrijven kinderdagverblijf / BSO

Inschrijven kan heel makkelijk online via de button rechts op deze pagina. Ga naar inschrijven kinderopvang / bso en de rest wijst zich vanzelf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op maandag t/m vrijdag tussen 9.30-12.30 uur, ons telefoonnummer is 020 – 261 05 10.

Inschrijven buitenschool School of Understanding

De buitenschool van de School of Understanding is alleen toegankelijk voor kinderen van de School of Understanding. Inschrijven voor pre-school (voorschool) en BSO kan via de button rechts op deze pagina. Inschrijven voor de Lunch Speelpauze: Lunch Speelpauze Contractformulier School of Understanding

Inschrijven Tussenschoolse Opvang (TSO)

Inschrijven voor Tussenschoolse Opvang (TSO):

Basisschool Joop Westerweel: Inschrijfformulier TSO Joop Westerweelschool (wegens de Corona-situatie tijdelijk geen TSO)
Basisschool Annie M.G. Schmidt: Inschrijfformulier TSO Annie M.G. Schmidt 2019-2020

Menu