Welkom bij BSO Annie! Bij BSO Annie in Amsterdam West, De Baarsjes bieden we naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Een plek waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn, net zoals thuis!

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

Op de BSO kiezen kinderen na een lange schooldag of in de schoolvakanties zelf wat ze willen doen. Vanuit eigen interesse iets doen en ontdekken, daar leren kinderen van! Daarbij krijgen ze begeleiding van betrokken pedagogisch medewerkers. De BSO is dan ook een plek waar jouw kind zich al gauw thuis voelt.

BSO Annie is gevestigd in het schoolgebouw van Brede School Annie M.G. Schmidt. De nauwe samenwerking met de basisschool zorgt voor een vertrouwde omgeving, zowel voor de kinderen als voor de ouders. De medewerkers van opvang en onderwijs werken samen, waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat. Thema’s die spelen op de basisschool komen ook aan bod op de BSO. Zo is er veel aandacht voor kunst en cultuur op de basisschool en BSO. Deze aanpak betekent dat jouw kind de talenten blijft ontwikkelen na schooltijd en tegelijkertijd plezier maakt met vrienden en nieuwe interesses ontdekt!

Waarom BSO Annie

  • In de Brede School Annie M.G. Schmidt: De BSO bevindt zich in de Brede School Annie M.G. Schmidt en werkt nauw samen met de basisschool. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en biedt ouders gemak bij afzetten en ophalen.
  • Aansluitend activiteitenaanbod: Het programma op de BSO sluit aan op het schoolprogramma en bevat veel kunst en cultuur. Het ontwikkelen van persoonlijke creativiteit en ontdekken van de natuur staan hierbij centraal. Kinderen gebruiken diverse materialen en werkwijzen om iets te maken. Of ze gaan spelenderwijs bouwen en ontdekken. Ook gaan we veel naar buiten, waarbij kinderen leren over de seizoen, planten en de dieren van de omgeving.
  • Samenwerking met BSO Kinkerbuurt: Kinderen stromen vanaf 6 jaar door naar BSO Kinkerbuurt. Op woensdag en vrijdag en in de schoolvakanties worden de kinderen opgevangen bij BSO Kinkerbuurt. De nauwe samenwerking zorgt voor een fijne overgang.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de avonturen op de BSO.

Scholen

Wij halen de kinderen op van Brede School Annie M.G. Schmidt.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag: 14.45 – 18.30 uur
Woensdag en vrijdag: 14.30 – 18.30 (bij BSO Kinkerbuurt)

Schoolvakanties
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.30 uur

Groepsindeling
Eén groep van 4 tot 6 jaar

BSO Annie

Pieter Langendijkstraat 44
1054 ZB Amsterdam
06 – 29 39 53 32
bsoannie@akros-amsterdam.nl
LRK: 329482348
GGD inspectierapport