Rondleidingen    Direct inschrijven

BSO Annie in Amsterdam-West

BSO Annie zit in het vernieuwde schoolgebouw van Brede school Annie M.G. Schmidt in Amsterdam-West. De BSO is gehuisvest in het mooie voorschool lokaal. Binnenkort gaan we uitbreiden met een tweede ruimte voor de oudere kinderen. Kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt heeft de school in Amsterdam-West haar naam gegeven met als voorwaarde dat er veel aandacht voor kunst en cultuur is. Daarnaast staat het ontdekken van de natuur centraal. De BSO is onderdeel van kindcentrum Annie M.G. Schmidt.

     

Typisch BSO Annie

Het programma van BSO Annie sluit aan op het schoolprogramma en bevat veel kunst en cultuur. Voor alle kinderen bieden we een activiteiten met verschillende uitdagingen voor elke leeftijd. Het ontwikkelen van persoonlijke creativiteit staat centraal. Kinderen gebruiken diverse materialen en werkwijzen om iets te maken. Of ze gaan technisch aan de gang met spelenderwijs bouwen en ontdekken. Ze leren hoe dingen in elkaar zitten en spelen met diverse materialen en gereedschappen zoals zand, water, tandwielen, lego en chemiedoos. Ook gaan kinderen veel naar buiten, waar ze leren over de seizoenen en de planten en dieren van de omgeving. Ze worden zich bewust van hun impact op de natuur. Respect voor planten en dieren staat voorop.

     

Groepsindeling/groepsgrootte Annie

BSO Annie heeft 1 groep voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Basisscholen

Kinderen van Brede school Annie M.G. Schmidt .

Opvangtijden

maandag, dinsdag, donderdag 14.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 06- 29 39 53 32 of mail naar bsodannie@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook hier.

BSO Annie

Pieter Langendijkstraat 44
1054 ZB Amsterdam
Telefoonnummer: 06 29 39 53 32
Email: bsoannie@akros-amsterdam.nl
LRK: 329482348

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu