Werken bij

Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Dát is waar wij voor staan. Samen met Impuls Kinderopvang ondersteunen we kinderen en ouders in een positieve ontwikkeling. Met zo’n 700 bevlogen professionals op meer dan 80 locaties bieden wij dagelijks opvang en zorg aan ruim 4.000 kinderen en hun gezinnen in west Amsterdam. Ook zijn wij actief op het terrein van inburgering, sociale activering en participatie. We bieden taalcursussen, participatietrajecten en taalspreekuren in Amsterdam. Zo helpen wij mensen op weg naar een volwaardige plek in de samenleving.

Persoonlijk en verbonden

Elk kind is welkom, uniek en wordt gezien in onze kinderopvang. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste, lieve, sportieve, creatieve en avontuurlijke pedagogisch medewerkers. Het voelt als één grote familie, waar iedereen elkaar kent en waar we samen bouwen aan een fijne omgeving voor ieder kind. We zijn dan ook trots op onze medewerkers, die vaak al lang bij ons werken. En dat zijn er best veel!

Werkgeluk en vitaliteit

Ook jouw ontwikkeling en werkplezier vinden wij belangrijk. Daarom kun je bij ons rekenen op:

  • Aandacht voor jouw ontwikkeling d.m.v. scholingen en trainingen;
  • Ruimte om je eigen talenten en kwaliteiten in te zetten;
  • Toegang tot GoodHabitz: een platform met verschillende cursussen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei;
  • Jaarlijks vitaliteitsbudget van € 252, voor onder andere het declareren van je sportabonnement of fiets);
  • Korting en voorrang op de kinderopvang bij ons;
  • Een fijne werkplek met betrokken en gezellige collega’s!

portretfoto van pedagogisch medewerker Sanaz
“Bij Akros krijgt iedereen kansen en juist daarom ben ik hier gaan werken. Ik voel me hier heel erg thuis.”

 

Sanaz 

Aan de slag als pedagogisch medewerker

Gediplomeerd Heb je een afgeronde (pedagogische) opleiding op mbo of hbo-niveau waarmee je in de kinderopvang mag werken? Dan kun je gelijk aan de slag op een van onze locaties!
Stage Studeren en je kennis gelijk in de praktijk toepassen? Dat kan! Als erkende organisatie wordt je bij ons deskundig opgeleid tot volwaardig pedagogisch medewerker. Dit doen we voor de stagiaires van de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 of 4.
BBL en zij-instroom Altijd al pedagogisch medewerker willen worden, maar mis je nog de juiste kwalificaties? Solliciteer dan voor ons BBL-traject of zij-instroom-traject, dat is werken en leren tegelijk. Als je in het bezit bent van een afgeronde mbo/hbo opleiding in de richting van Maatschappelijk Dienstverlening, Onderwijs of Welzijnswerk kan je zelfs binnen drie maanden aan de slag. Wij betalen jouw bijscholing en je ontvang direct salaris!

Meer informatie? Doe de diplomacheck of bekijk de functie-eisen!