Werken bij

 1. Home
 2. Werken bij

Werken bij Akros

Akros is een maatschappelijke organisatie op het gebied van kinderopvang en welzijn in Amsterdam. We bieden dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en werkt met voor- en vroegschoolse educatie programma’s in Amsterdam-West. Daarnaast zijn we in samenwerking met de Gemeente actief op het gebied van taal en inburgeringsprojecten voor heel Amsterdam.

Twee pedagogisch medewerkers van Akros

Bij Akros werken goed opgeleide, enthousiaste medewerkers. We gaan informeel met elkaar om, we zijn echte positieve ‘doeners’, met humor en respect voor elkaar. Op het Service Bureau werken medewerkers met een staf en/of ondersteunende functie. Zij houden zich bezig met het voorbereidende werk, beleid, financiën, communicatie en aansturing van de verschillende locaties. De pedagogisch medewerkers op de voorscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties werken op de groep met de kinderen.

Bij Akros vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers, locatiemanagers, beleidsmedewerkers en managers krijgen daarom de mogelijkheid om zichzelf bij te scholen en cursussen te volgen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening behouden en continu verbeteren.

Stage lopen bij Akros

Akros is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we stagiaires de kans op een goede manier het vak in de vingers te krijgen. Een stagiair(e) heeft voorafgaand aan de stage een kennismakingsgesprek waarin opleiding, functie en motivatie besproken worden. Daarnaast kijken we naar enthousiasme van de stagiair(e) voor het werken met kinderen. Wij werken met stagiair(e)s van de opleiding Pedagogisch Werk niveau 2, 3 of 4.

Waarom werken bij Akros?

Je werk

 • Het kind staat centraal: je vindt het leuk om met kinderen te werken
 • Kwaliteit staat voorop: je werkt professioneel, betrouwbaar, veilig
 • Je krijgt ruimte om je eigen kwaliteiten en talenten in te brengen

Je ontwikkeling

 • Jouw ontwikkeling is belangrijk: je krijgt training/scholing en er is een jaarlijkse studiedag
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding op maat: we kijken wat jij nodig hebt

Je collega’s

 • Je werkt in teamverband: je hoort erbij, jouw mening telt
 • Je werkt met bevlogen, loyale collega’s die vaak lang bij ons in dienst blijven

Je organisatie

 • Maatschappelijke organisatie: ontstaan uit welzijn, betrokken bij de buurt
 • Kleinschalige organisatie: we kennen elkaar, persoonlijk, korte lijnen

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij die professional die graag met kinderen werkt? Functioneer je goed in teamverband? Voel je je thuis in een informele omgeving? Heb je de juiste opleiding en vaardigheden? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Menu