BSO VTC in Amsterdam-West

De BSO is gelegen op het terrein van natuurspeelplaats Plan West in Amsterdam West. Het gebouw is uniek, ruim opgezet en zeer geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. In de grote natuurspeeltuin zijn o.a. waterfonteinen, een klimrots, boomhutten en een sportveld waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Typisch BSO VTC

BSO VTC is een BSO speciaal voor oudere kinderen. De groepsruimten zijn speciaal ontworpen voor buitenschoolse opvang. Er is een 8+ groep in een extra grote groepsruimte, waar kinderen meer vrijheden hebben en de activiteiten zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Een sport pedagogisch medewerker zorgt voor uitdagende sport en spel activiteiten. Natuurlijk is er ook aandacht voor creativiteit en techniek. Tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad. Kinderen die op BSO Chassé zitten stromen als ze 7 jaar zijn met voorrang door naar BSO VTC.

Groepsindeling/groepsgrootte BSO VTC

De BSO heeft momenteel twee groepen: een groep voor kinderen van 6/7 tot 8 jaar en een groep voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Vanaf 1 februari 2023 heeft de BSO twee groepen van 24 kinderen in de leeftijd van 7 – 12 jaar.

Basisscholen

Wij vangen bij BSO VTC kinderen op van basisschool De Meidoorn en de St. Jan.

Opvangtijden

De BSO is open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 15.15 – 18.30 uur
en op woensdag van 12.30 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom je voor onze BSO zou moeten kiezen, lees je hier.

BSO VTC

Van Speijkstraat 65
1057 GK Amsterdam
Telefoon: 020 – 489 96 10
Groep 1: 06 – 57 70 45 13
Groep 2: 06 – 27 08 84 10
Email: bsovtc@akros-amsterdam.nl
LRK: 136424508