Welkom bij BSO VTC! Bij BSO VTC in Amsterdam West, De Baarsjes bieden we naschoolse opvang voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Een plek waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn, net zoals thuis!

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

Op de BSO kiezen kinderen na een lange schooldag of in de schoolvakanties zelf wat ze willen doen. Vanuit eigen interesse iets doen en ontdekken, daar leren kinderen van! Daarbij krijgen ze begeleiding van betrokken pedagogisch medewerkers. De BSO is dan ook een plek waar jouw kind zich al gauw thuis voelt.

BSO VTC is gelegen op het terrein van natuurspeelplaats Plan West en speciaal voor oudere kinderen. Zo zijn de activiteiten helemaal afgestemd op de leeftijden en ontwikkelingsfasen.

Waarom BSO VTC

  • Ingericht voor oudere kinderen: Het gebouw is uniek, ruim opgezet en zeer geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. In de grote natuurspeeltuin vind je waterfonteinen, een klimrots, boomhutten en een sportveld waar kinderen heerlijk kunnen spelen.
  • Gevarieerd activiteitenaanbod: Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor uitdagende sport- en spelactiviteiten. Natuurlijk is er ook aandacht voor creativiteit en techniek. Tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we regelmatig leuke uitstapjes.
  • Samenwerking BSO Meidoorn: Kinderen worden op de vrijdag opgevangen op BSO Meidoorn. Kinderen die op BSO Meidoorn zitten stromen als ze 7 jaar zijn met voorrang door naar BSO VTC.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de avonturen op de BSO.

Scholen

Wij halen de kinderen op van de volgende basisscholen:

  • 10e Montessorischool De Meidoorn
  • Sint Janschool

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 15.15 – 18.30 uur
Woensdag: 12.30 – 18.30 uur

Schoolvakanties
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.30 uur

Groepsindeling
Twee groepen, indeling van 7 tot 8 jaar en 8+ jaar

BSO VTC

Van Speijkstraat 65
1057 GK Amsterdam
020 – 489 96 10
1: 06 – 57 70 45 13
2: 06 – 27 08 84 10
bsovtc@akros-amsterdam.nl
LRK: 136424508
GGD inspectierapport