VTC

BSO VTC in Amsterdam-West

De BSO is gelegen op het terrein van natuurspeelplaats Plan West in Amsterdam West. Het gebouw is uniek, ruim opgezet en zeer geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. In de grote natuurspeeltuin zijn o.a. waterfonteinen, een klimrots, boomhutten en een sportveld waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Typisch BSO VTC

BSO VTC is een BSO speciaal voor oudere kinderen. De groepsruimten zijn speciaal ontworpen voor buitenschoolse opvang. Er is een 8+ groep in een extra grote groepsruimte, waar kinderen meer vrijheden hebben en de activiteiten zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Een sportieve pedagogisch medewerker zorgt voor uitdagende sport en spel activiteiten. Natuurlijk is er ook aandacht voor creativiteit en techniek. Tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad. Kinderen die op BSO Chassé zitten hebben als ze 7 jaar zijn voorrang om naar BSO VTC door te stromen.

Groepsindeling/groepsgrootte BSO VTC

BSO VTC heeft 2 groepen 1 groep voor kinderen van 6/7 tot 8 jaar. En 1 groep voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Basisscholen

Kinderen van basisscholen De Meidoorn en de St. Jan gaan naar BSO VTC.

Opvangtijden

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 15.15 – 18.30 uur
woensdag 12.30 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 020- 489 96 10 of mail naar bsovtc@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook op deze pagina.

BSO VTC

Van Speijkstraat 65
1057 GK Amsterdam
telefoon: 020 – 489 96 10
Groep 1: 06 – 57 70 45 13
Groep 2: 06 – 27 08 84 10
Email: bsovtc@akros-amsterdam.nl
LRK: 136 42 45 08

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom je voor onze BSO zou moeten kiezen, lees je hier.

Menu