BSO Meidoorn Amsterdam-West

Deze BSO zit in de school de 10 montessorischool de Meidoorn. De school is in 2022 verbouwd en gerenoveerd met als resultaat een prachtig, licht pand met veel mogelijkheden voor de kinderen om te ontdekken. De omheinde buitenspeelplaats is ingericht met natuurlijke materialen en biedt de mogelijkheid aan kinderen om te ontdekken. Dat maakt het buitenspelen voor de kinderen overzichtelijk en veilig. Ook doen wij veel activiteiten tijdens de schoolweken. En in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in de stad. 

Typisch BSO Meidoorn 

BSO Meidoorn is op dit moment een BSO voor jonge kinderen van 4 t/m 7 jaar die naar de 10e montessorischool de Meidoorn of basisschool St Jan gaan. Deze scholen liggen dicht bij elkaar. Veel kinderen zullen elkaar daarom ook regelmatig tegenkomen wanneer zij in het weekend in de wijk spelen. Zo worden ook vriendschappen buiten de schoolmuren gevormd. 

De groepsruimten en activiteiten zijn ingericht op de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Wij kunnen gebruik maken van de begane grond. Op de begane grond is een voorschoollokaal en een BSO lokaal. Daarnaast is er een bevolokaal voor creatieve activiteiten en het denklab. Ook kunnen wij gebruik maken van het speellokaal. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een uitdagend activiteitenprogramma voor ieder kind. Uiteraard is er ook ruimte voor de kinderen om zich terug te trekken en een boekje te lezen.  De kinderen stromen vanaf 7 jaar door naar BSO VTC, die speciaal is ingericht voor oudere kinderen. In sommige vakanties werken we al samen met BSO VTC waardoor de overgang naar deze BSO makkelijk verloopt. 

Groepsindeling/groepsgrootte BSO Meidoorn 

BSO Meidoorn heeft op dit moment 2 groepen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. 

Er zijn mogelijkheden tot uitbreiding naar 3 groepen. De derde groep zal een verticale groep zijn waarbij we kinderen opvangen in de leeftijd van 4-12 jaar. 

Basisscholen 

Wij vangen kinderen op van 10 montessorischool De Meidoorn en ook kinderen van de St. Jan gaan naar BSO Meidoorn. 

Opvangtijden 

Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 15.15 – 18.30 uur. 

Afspraak maken voor een rondleiding? 

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven. 

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO Meidoorn

Chasséstraat 59
1057 JA Amsterdam
Meidoorn 1: 06- 33 46 10 89
Meidoorn 2: 06- 13 15 07 94
bsomeidoorn@akros-amsterdam.nl
LRK: 250081969