BSO Pionier in Amsterdam-West

De BSO is gehuisvest op de bovenverdieping van kinderdagverblijf Pionier in Amsterdam-West. Het mooie Erasmuspark ligt op steenworp afstand. Op het naastgelegen Vancouverplein tussen de Rosa Boekdrukker school en kinderdagverblijf Pionier kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen.

Typisch BSO Pionier

Voor kinderen die op het kinderdagverblijf hebben gezeten is BSO Pionier een vertrouwde omgeving. Kinderen stromen daardoor heel makkelijk door naar BSO Pionier. De groepsruimte is op de eerste etage in twee aaneensluitende ruimtes. Het team van pedagogisch medewerkers is hecht en zeer betrokken bij de kinderen. Tijdens schoolweken is er een gevarieerd activiteiten aanbod. Natuurlijk maken we in de schoolvakanties uitstapjes naar leuke plekken binnen en buiten de stad.

Groepsindeling/groepsgrootte Pionier

BSO Pionier heeft 1 groep voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Basisscholen

Kinderen van de OBS Rosa Boekdrukker worden hier opgevangen.

Rosa Boekdrukkerschool:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 15.00 – 18.30 uur
woensdag 12.30 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO Pionier

Admiralengracht 301
1056 EB Amsterdam
Telefoon: 020 – 26 10 576
Mobiel: 06 – 43 74 81 87
Email: bsopionier@akros-amsterdam.nl
LRK: 203853660