BSO Pionier is vanwege een renovatie tijdelijk verhuist naar het adres van BSO de Vindplaats.

Welkom bij BSO Pionier! Bij BSO Pionier in Amsterdam West, De Baarsjes bieden we naschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Een plek waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn, net zoals thuis!

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

Op de BSO kiezen kinderen na een lange schooldag of in de schoolvakanties zelf wat ze willen doen. Vanuit eigen interesse iets doen en ontdekken, daar leren kinderen van! Daarbij krijgen ze begeleiding van betrokken pedagogisch medewerkers. De BSO is dan ook een plek waar jouw kind zich al gauw thuis voelt.

BSO Pionier is gevestigd in Kinderdagverblijf Pionier, vlakbij het Erasmuspark. Op het Vancouverplein, naast de openbare basisschool Rosa Boekdrukker en de Pionier, kunnen kinderen heerlijk buitenspelen.

Waarom BSO Pionier

  • In kinderdagverblijf Pionier: Voor kinderen die op het kinderdagverblijf hebben gezeten is de BSO een fijne, vertrouwde omgeving. Kinderen stromen daardoor makkelijk door naar de BSO.
  • Gevarieerd activiteitenaanbod: Tijdens schoolweken en schoolvakanties hebben we een leuk activiteitenaanbod en maken we regelmatig uitstapjes.
  • Betrokken pedagogisch medewerkers: Het team van de Pionier is hecht en zorgen voor een omgeving waarin elk kind zich thuis voelt.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de avonturen op de BSO.

Scholen

Wij halen de kinderen op van openbare basisschool Rosa Boekdrukker.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 15.00 – 18.30 uur
Woensdag: 12.30 – 18.30 uur

Schoolvakanties
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.30 uur

Groepsindeling
Eén groep van 4 tot 13 jaar

BSO Pionier

Jan den Haenstraat 41
1055 WC Amsterdam
06 – 43 74 81 87
bsopionier@akros-amsterdam.nl
LRK: 255958353
GGD inspectierapport