BSO De Vindplaats

BSO de Vindplaats in Amsterdam-West

Akros en Kindcentrum de Vindplaats hebben in oktober 2022 de deuren geopend. De Vindplaats is een plek waar kinderen samen spelen, werken en leren en waar kinderen en medewerkers een gemeenschap vormen waarbij iedereen welkom is. De Vindplaats biedt onderwijs, dagopvang, voorschool en BSO onder één dak.

Typisch BSO de Vindplaats

Na schooltijd kunnen kinderen op de BSO uitrusten of spelen. Kinderen geven aan waar ze na een lange leerzame dag behoefte aan hebben. Daarom geven de medewerkers van de BSO hen alle ruimte om zelf beslissingen te nemen. Er is een uitdagend aanbod van activiteiten op het gebied van sport, creatief en techniek.

Opvangtijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.45 – 18.30 uur en woensdag van 12.30 – 18.30 uur.  Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO open op maandag t/m vrijdag van 8.30 – 18.30 uur.

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

BSO de Vindplaats

Jan den Haenstraat 41
1055 WC Amsterdam
Telefoonnummer: 06 – 46 47 26 96
Email: bsovindplaats@akros-amsterdam.nl
LRK: 255958353