BSO Chassé in Amsterdam-West

Deze BSO zit in centrum Chassé midden in Amsterdam-West. De BSO-locatie zit in dezelfde straat als de basisscholen St. Jan en De Meidoorn. Dit leuke pand met verschillende ruimtes heeft een eigen gezellige binnenspeelplaats. Dat maakt het buitenspelen voor de kinderen overzichtelijk en veilig. Ook doen wij veel activiteiten tijdens de schoolweken. En in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad.

Typisch BSO Chassé

Chassé is een BSO voor jonge kinderen van 4 t/m 7 jaar. De groepsruimten en de activiteiten zijn hier op ingericht. Zo is er een veilige afgesloten binnenspeelplaats. Deze BSO heeft een jong en betrokken team pedagogisch medewerkers, waarvan zelfs een medewerker met een sportieve achtergrond. De kinderen stromen vanaf 7 jaar door naar BSO VTC, die speciaal is ingericht voor oudere kinderen.

Groepsindeling/groepsgrootte BSO Chassé

Chassé heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar.

Basisscholen

Wij vangen kinderen op van basisschool De Meidoorn en ook kinderen van de St. Jan gaan naar BSO Chassé.

Opvangtijden

Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 15.15 – 18.30 uur woensdag 12.30 – 18.30 uur.

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO Chassé

Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam
Chassé 1: 06 – 13 15 07 94
Chassé 2: 06 – 33 46 10 89
Email: bsochasse@akros-amsterdam.nl
LRK: 227 41 07 98

Menu