Chassé

Een plek om je thuis te voelen

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de locatie.

BSO Chassé
Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam
telefoon:
Chassé 1: 06 – 13 15 07 94
Chassé 2: 06 – 33 46 10 89
Email: bsochasse@akros-amsterdam.nl
LRK: 227 41 07 98

Ontdek buitenschoolse opvang (BSO) Chassé in Amsterdam

BSO Chassé is voor kinderen van 4 tot 7 jaar van de 10e Montessorischool De Meidoorn en de Sint Janschool. Rond hun 7e jaar stromen kinderen automatisch door naar BSO VTC, onze BSO voor kinderen van 7-13 jaar.

De locatie
De BSO is sinds 2002 gehuisvest in multifunctioneel centrum Chassé. Er zijn twee groepen, Chassé 1 en 2. In totaal is er plaats voor 40 kinderen.

Chassé 1 zit in twee aangrenzende ruimtes op de begane grond en Chassé 2 in een ruimte op de eerste etage. De ruimtes zijn in hoeken ingericht, waarbij rekening is gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Het materiaal is op kindhoogte, zodat de kinderen zelf makkelijk bij het materiaal kunnen.

Chassé is een leuk pand met verschillende ruimtes. De grote zaal en de keuken kunnen als extra speel- en activiteitenruimte worden ingezet ten behoeve van de BSO. De locatie heeft een eigen gezellige binnenspeelplaats wat het buitenspelen voor de kinderen overzichtelijk en veilig maakt. Als het mooi weer is wordt er ook buiten gegeten.

Samenwerken met andere BSO-locaties van AKROS
Bij AKROS werken de verschillende BSO-locaties met elkaar samen. BSO Chassé werkt samen met BSO VTC. In vakanties en op woensdagen ondernemen we regelmatig samen activiteiten. Kinderen die al bij ons opvang afnemen hebben voorrang bij doorstromen naar BSO VTC.

Menu