Chassé

BSO Chassé in Amsterdam-West

BSO Chassé is sinds 2002 gehuisvest in centrum Chassé midden in Amsterdam-West, in dezelfde straat als de basisscholen St. Jan en De Meidoorn. Chassé is een leuk pand met verschillende ruimtes. De locatie heeft een eigen gezellige binnenspeelplaats wat het buitenspelen voor de kinderen overzichtelijk en veilig maakt. Er is een gevarieerd activiteiten aanbod tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad.

 

Typisch BSO Chassé

Chassé is een BSO voor de jonge kinderen van 4 t/m 7 jaar. De groepsruimten en de activiteiten zijn hier op ingericht. Zo is er een veilige afgesloten binnenspeelplaats. BSO Chassé heeft een jong en betrokken team van pedagogisch medewerkers. Een van de medewerkers heeft een sportieve achtergrond. Kinderen van Chassé stromen als ze ouder dan 7 jaar zijn door naar BSO VTC, die speciaal voor oudere kinderen is ingericht.

 

Groepsindeling/groepsgrootte BSO Chassé

Chassé heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar.

Basisscholen

Kinderen van basisscholen De Meidoorn en de St. Jan gaan naar BSO Chassé

Opvangtijden

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 15.15 – 18.30 uur woensdag 12.30 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op Chassé 1: 06 – 13 15 07 94 of mail naar bsochasse@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook op deze pagina.

BSO Chassé

Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam
telefoon:
Chassé 1: 06 – 13 15 07 94
Chassé 2: 06 – 33 46 10 89
Email: bsochasse@akros-amsterdam.nl
LRK: 227 41 07 98

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu