Voorschool Westerpark

Open dag: Op woensdag 18 oktober 2023 organiseren we de Dag van de Voorschool. Je bent van harte welkom om tussen 10.00 en 12.00 uur een kijkje te nemen op onze voorschool! We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Je kunt zonder aanmelding langskomen.

Voorschool Westerpark in Amsterdam-West

Akros en de Westerparkschool hebben in het schooljaar van 2022/2023 een voorschool geopend voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Westerparkschool.  Op de Westerparkschool komen onderwijs en opvang samen met de focus op vreedzaam, eco, groen en natuur. Het is een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je kunt ontwikkelen wat er in je zit. Een plek waar je leert om verbonden te zijn met jezelf, de ander en de wereld en waar je leert om het beste uit jezelf te halen. Dit doen we onder andere door kinderen te stimuleren veel naar buiten te gaan en aandacht te besteden aan manieren om de wereld mooi en gezond te houden. Duurzaamheid gaat echter verder dan dat. We leren kinderen om op een positieve en zorgzame manier om te gaan met elkaar, de natuur en de aarde.

Educatieve methode

Voorschool Westerpark werkt met educatieve methode Uk en Puk.

Locatie

Op voorschool Westerpark maken kinderen van 2 tot 4 jaar spelenderwijs kennis met het onderwijs. Dit doen wij stapsgewijs en ontwikkelingsgericht. Er wordt gestreefd naar een eenduidig pedagogisch klimaat door een nauwe samenwerking tussen de school en kinderopvang. De intensieve samenwerking zorgt voor een veilige en uitdagende omgeving voor de kinderen. De voorschool bevindt zich in het schoolgebouw van de Westerparkschool.

Groepen en openingstijden

Groep(en):  één groep van 16 kinderen
Open:           4 ochtenden van 5.20 uur
Dagen:         maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Tijden:         08.15 – 13.35 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Voorschool Westerpark

Van Hogendorpplein 11
1051 AX Amsterdam
Telefoon: 06 – 11 19 80 54
Email: vswesterpark@akros-amsterdam.nl
LRK: 123640106