Kinderopvang en welzijn vacatures in Amsterdam

Kinderopvang en welzijn: openstaande vacatures

Op zoek naar een leuke vacature in de kinderopvang in Amsterdam? AKROS, hoogvlieger in kinderopvang en welzijn, is op zoek naar pedagogische medewerkers voor de buitenschoolse opvang, de voorschoolse opvang en de kinderdagopvang. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze taal- en participatieprojecten.  Op deze pagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Kijk snel en solliciteer direct op de kinderopvang vacature naar keuze.

Vacatures pedagogisch medewerker kinderopvang

Als pedagogisch medewerker begeleid je meerdere kinderen. Soms hebben deze kinderen bepaalde problemen. Denk aan kinderen met taalachterstand, ontwikkelingsproblematiek of problemen in de opvoeding. Spelenderwijs maken kinderen kennis met onderwijs. Wij sluiten ons hierin aan bij pijlers als zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Lees hier alles over de functie van pedagogisch medewerker in Amsterdam. Combineer een interessante, uitdagende baan met de uitdaging van het werken in een grote stad!

Flexibel werken als pedagogisch medewerker in onze invalpool iets voor jou? Bekijk hier de vacature!
Vacature Pedagogisch medewerker invalpool

Liever vaste uren? Bekijk de vacatures:
Vacature pedagogisch medewerker voorschool IKC Kinkerbuurtschool
Vacature pedagogisch medewerker KDV Sneeuwbes (16 uur per week)
Vacature pedagogisch medewerker peutergroep KDV De Tuimelaar  – 24-32 uur per week

Vacature pedagogisch medewerker BSO – creatieve talenten
Vacature pedagogisch medewerker BSO – sportieve talenten

Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Andere vacatures kinderopvang en welzijn

Indien je geen pedagogisch medewerker bent, maar wel graag in de kinderopvang wilt werken, dan is een van de onderstaande vacatures wellicht iets voor jou? Kijk snel bij onderstaande vacatures en solliciteer direct. Wellicht ben jij onze nieuwe administratieve hoogvlieger of ondersteunende kracht. Ook voor Taal & Participatie (Welzijn) hebben we regelmatig vacatures.

Medewerker marketing en communicatie (32 uur per week)
Manager Financien en ICT (32-36 uur per week)

Coördinator planning en klantcontact (24 uur per week)
Corporate recruiter (20 uur per week)

Vacatures stagiaires kinderopvang

AKROS biedt verschillende stagetrajecten voor gedreven stagiaires in de kinderopvang. Lijkt het jou leuk en interessant om kinderen op een verantwoorde manier te begeleiden en onze pedagogische medewerkers te ondersteunen? Solliciteer dan direct!

Stagiair(e) Marketing & Communicatie (HBO)

Vacatures vrijwilligers

Naast kinderopvang bieden wij taal- en inburgeringstrajecten en projecten voor participatie en welzijn in Amsterdam. Heb je interesse en wil je meer weten? Bekijk dan het filmpje Taal in West over onze activiteiten. Voor zowel kinderopvang als welzijn zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Interesse? We maken graag kennis met jou.

Vacature Taalvrijwilliger
Vacature vrijwilligers TIP

Vacature TSO zoekt vrijwilligers 

Open sollicitatie

Solliciteren op een vacature of een open sollicitatie? Stuur je motivatiebrief en cv naar naar: sollicitatie@akros-amsterdam.nl. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Over AKROS

AKROS is hoogvlieger in kinderopvang en welzijn. Bij onze kinderopvang zijn kinderen verzekerd van professionele begeleiding, fijne en veilige locaties en is er alle ruimte voor spelen, leren en groeien. Het ontwikkeltraject van het kind staat bij ons centraal. Vandaar dat wij enkel werken met goed opgeleide en enthousiaste pedagogische medewerkers. Hopelijk kom jij binnenkort ons team versterken. Benieuwd naar de ervaringen van de medewerkers van AKROS? Klik hier voor een sfeerimpressie en een indicatie van de verschillende mogelijkheden.

Menu