Voorschool Pioenroos

  1. Home
  2. Voorschool Pioenroos

Voorschool Pioenroos in Amsterdam-West

Basisschool OBS Rosa Boekdrukker

Voorschool Pioenroos werkt samen met OBS Rosa Boekdrukker. De Rosa Boekdrukkerschool is een ‘gezellige, kleurrijke, openbare buurtschool’ midden in de wijk. De school is een goede afspiegeling van de buurt. Kinderen en ouders zijn er graag om samen te leren en te spelen. Rust, respect, leren en een leuke schooltijd hebben is waar het bij deze school om draait.

Locatie

De voorschool zit in een mooi speellokaal van de school. Er is een buitendeur naar een omsloten buitenspeelplaats die is ingericht voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Samen met de basisschool maakt de voorschool gebruik van een ‘groen speelplein’ waar ook getuinierd kan worden. De voorschool werkt nauw samen met de basisschool. Thema’s worden afgestemd en gezamenlijk geopend en afgesloten. Ouders worden actief betrokken bij de thema’s van de voorschool. Vanuit de GGD is een logopediste verbonden aan de voorschool. Ze komt jaarlijks en indien nodig op aanvraag.

Educatieve methode Startblokken

Voorschool Pioenroos werkt met educatieve methode Startblokken.

Groepen en openingstijden

Groep(en):  één groep
Open:         4 ochtenden van 5.20 uur
Dagen:       maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Tijden:        08.30 – 13.50 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Voorschool Pioenroos

Vancouverstraat 3
1056 DT Amsterdam
Telefoon: 06 -11 88 45 18
Email: vspioenroos@akros-amsterdam.nl
LRK: 104 09 04 31

Menu