Welkom bij Kinderdagverblijf Tuimelaar, jouw vertrouwde plek voor dagopvang in Amsterdam West, De Baarsjes! Al meer dan 30 jaar bieden we een veilige en fijne omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen spelen, leren en groeien.

Individuele aandacht en zorg

Op het kinderdagverblijf geven we jouw kind de aandacht, zorg en begeleiding die het nodig heeft. Helemaal afgestemd op de ontwikkelingsfase, behoeften en interesses. Door middel van leuke activiteiten, stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind.

Voor peuters van 2 tot 4 jaar bieden we het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Kaleidoscoop. Aan de hand van thema’s bereiden we je kind voor op een goede start op de basisschool. Zo leert je kind praten en luisteren, vrienden maken en om te gaan met leeftijdsgenootjes.

Waarom Kinderdagverblijf Tuimelaar

  • Fijne binnentuin: Onze prachtige, ruimte binnentuin heeft veel groen, fruitbomen en een moestuintje. Een mooie plek om samen met de kinderen projecten te doen met plantjes. Er valt veel te ontdekken op de prachtige buitenspeelplaats.
  • Verschillende leeshoeken: Met een ruim aanbod aan boeken in verschillende leeshoeken moedigen we leesplezier aan en stimuleren we de taalontwikkeling door dagelijks voor te lezen uit prentenboeken.
  • Samenwerking Sint Janschool: We werken samen met de Sint Janschool, wat zorgt voor een fijne overgang naar de basisschool.
  • Zomerfeest: Elk jaar vieren we een zomerfeest voor alle kinderen en ouders.
  • Oudercommissie: Onze gewaardeerde oudercommissie is nauw betrokken bij alle aspecten van ons kinderdagverblijf en zet zich in voor de kwaliteit en betrokkenheid van ouders.
  • Gevarieerd activiteitenprogramma: We bieden diverse activiteiten met onder andere interactieve voorstellingen door musici en artiesten en peuteryoga. Zo stimuleren we de motorische ontwikkeling en creativiteit.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf je altijd op de hoogte van de mooie momenten op de opvang.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 18.00 uur, m.u.v. erkende feestdagen

Groepsindeling
Drie babygroepen (0-2 jaar), twee peutergroepen (2-4 jaar) en één verticale groep (0 t/m 4 jaar)

Kinderdagverblijf Tuimelaar

Baarsjesweg 145
1057 HM Amsterdam
020 – 261 05 60
tuimelaar@akros-amsterdam.nl
LRK: 222219634
GGD inspectierapport