Welkom bij Kinderdagverblijf Sneeuwbes, jouw vertrouwde plek voor dagopvang in Amsterdam West, De Baarsjes. Al meer dan 30 jaar bieden we een veilige en fijne omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen spelen, leren en groeien.

Individuele aandacht en zorg

Op het kinderdagverblijf geven we jouw kind de aandacht, zorg en begeleiding die het nodig heeft. Helemaal afgestemd op de ontwikkelingsfase, behoeften en interesses. Door middel van leuke activiteiten, stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind.

Waarom Kinderdagverblijf Sneeuwbes

  • Warme maaltijden: Dagelijks een gezonde warme maaltijd voor kinderen vanaf 6 maanden.
  • Fijne buitenruimte: Onze prachtige tuin biedt een uitnodigende omgeving waar kinderen de natuur  ontdekken en plezier beleven. Zelfs bij regenachtig weer kunnen ze genieten van het buiten zijn dankzij ons overdekte gedeelte.
  • Gevarieerd activiteitenprogramma: We bieden diverse activiteiten met onder andere interactieve voorstellingen door musici en artiesten en peuteryoga. Zo stimuleren we de motorische ontwikkeling en creativiteit.
  • Verschillende leeshoeken: Met een ruim aanbod aan boeken in verschillende leeshoeken moedigen we leesplezier aan en stimuleren we de taalontwikkeling door dagelijks voor te lezen uit prentenboeken.
  • Ervaren pedagogisch medewerkers: Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt voor een veilige en liefdevolle omgeving waarin elk kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.
  • Actieve oudercommissie: Onze gewaardeerde oudercommissie is nauw betrokken bij alle aspecten van ons kinderdagverblijf en zet zich in voor de kwaliteit en betrokkenheid van ouders.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf je altijd op de hoogte van de mooie momenten op de opvang.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 18.00 uur, m.u.v. erkende feestdagen

Groepsindeling

Twee babygroepen (0-2 jaar), twee peutergroepen (2-4 jaar) en drie verticale groepen (1-4 jaar)

Kinderdagverblijf Sneeuwbes

Arubastraat 14
1058 VE Amsterdam
020 – 261 05 80
sneeuwbes@akros-amsterdam.nl
LRK: 148241992
GGD inspectierapport