Kinderdagverblijf Sneeuwbes is een veilige plek

Een veilige plek om op te groeien en te spelen. Dat is Kinderdagverblijf Sneeuwbes  ten voeten uit. Deze kinderopvang in Amsterdam-West, de Baarsjes heeft een hecht team van pedagogisch medewerkers. Het team kijkt bij ieder kind naar de behoeften en interesses. De medewerkers spelen daar naadloos op in met leuke spelactiviteiten. Bij ieder individueel kind op de kinderopvang stimuleren zij de behoefte aan ontwikkeling. Want, wij vinden het belangrijk dat alle kinderen die individuele aandacht krijgen. Ons uitgangspunt is dat elk kind het op Kinderdagverblijf Sneeuwbes naar de zin heeft.

Buitenruimte met biologische tuin

Kinderdagverblijf Sneeuwbes bestaat sinds 1988 en is al meer dan 30 jaar een begrip in de wijk Baarsjes. De kinderopvang is gevestigd aan de Arubastraat in Amsterdam-West, in een voormalige kleuterschool. Een prachtig pand met nog echt de sfeer van de jaren dertig. In de fraaie binnentuin is uitgebreid ruimte voor een biologische tuin. Samen met de kinderen verzorgen wij de plantjes. Op die manier leren ze spelenderwijs de natuur kennen. De tuin in Amsterdam-West is zo ingericht dat het buitenspelen voor de kinderen een groot avontuur en een ontdekkingstocht is. En, de tuin heeft een overdekt gedeelte, zodat we ook buiten kunnen spelen als het regent. Kortom, een heerlijk veilige plek om spelenderwijs te leren in de Baarsjes.

Actieve en betrokken oudercommissie

Deze locatie in Amsterdam-West heeft een actieve oudercommissie. De ouders zijn nauw betrokken bij alle ontwikkelingen op Kinderdagverblijf Sneeuwbes en bij de kwaliteitsbewaking. Jaarlijks organiseert de oudercommissie een zomerfeest in de Baarsjes voor alle kinderen van de kinderopvang, ouders en verzorgers. Wil je ook deelnemen aan de oudercommissie? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden.

Variërend activiteitenprogramma op Kinderdagverblijf Sneeuwbes

  • Elke twee weken bezoeken speciaal getrainde musici en artiesten ons met een interactieve voorstelling voor de kinderen.
  • Elke twee weken krijgen alle peuters van de kinderopvang yogales.
  • Wij hebben een ruim aanbod aan boeken: we lezen de kinderen elke dag voor uit leuke prentenboeken en hebben mooi ingerichte leeshoeken.
  • Kinderdagverblijf Sneeuwbes biedt veel flexibiliteit. Wij hebben ruime openingstijden, servicetegoed en ook halve dagopvang is bij ons mogelijk.
  • We bieden de kinderen van drie jaar en ouder speciale 3+ activiteiten aan.
  • Onze ervaren pedagogisch medewerkers werken graag en lang op kinderopvang.
  • Onze activiteiten richten wij op de ontwikkeling van alle kinderen met daarbij veel individuele aandacht.
  • Wij bieden aan kinderen vanaf 6 maanden dagelijks warme maaltijden aan.

Meer weten over onze pedagogische principes, educatieve methodes en onze activiteiten/projecten met kinderen? Kijk dan op onze pagina meer dan opvang.

Baby- en peutergroepen

  • 4 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 3 peutergroepen (2 t/m 4 jaar)

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is dagelijks geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Kinderdagverblijf Sneeuwbes

Arubastraat 14
1058 VE Amsterdam
Telefoon: 020 – 261 05 80
Email: sneeuwbes@akros-amsterdam.nl
LRK: 148241992