Welkom bij Kinderdagverblijf Pionier, jouw vertrouwde plek voor dagopvang in Amsterdam West, De Baarsjes! Al meer dan 30 jaar bieden we een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen spelen, leren en groeien.

Individuele aandacht en zorg

Op het kinderdagverblijf geven we jouw kind de aandacht, zorg en begeleiding die het nodig heeft. Helemaal afgestemd op de ontwikkelingsfase, behoeften en interesses. Door middel van leuke activiteiten, stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind.

Voor peuters van 2 tot 4 jaar bieden we het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Piramide. Aan de hand van thema’s bereiden we je kind voor op een goede start op de basisschool. Zo leert je kind praten en luisteren, vrienden maken en om te gaan met leeftijdsgenootjes.

Waarom Kinderdagverblijf Pionier

  • Fijne buitenruimte: Onze prachtige tuin biedt een uitnodigende omgeving waar kinderen de natuur ontdekken en plezier beleven. Daarnaast betrekken we de kinderen bij verschillende projecten met plantjes, waardoor ze spelenderwijs leren over de natuur.
  • Gevarieerd activiteitenprogramma: We bieden diverse activiteiten met onder andere interactieve voorstellingen van MeMo en peuteryoga. Zo stimuleren we de motorische ontwikkeling en creativiteit.
  • Eropuit: Regelmatig organiseren we uitstapjes met de kinderen, zoals bezoekjes aan de kinderboerderij. Zo bieden we hen de mogelijkheid om de wereld buiten het kinderdagverblijf te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen.
  • Ervaren pedagogisch medewerkers: Ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt voor een veilige en liefdevolle omgeving waarin elk kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.
  • Verschillende leeshoeken: Met een ruim aanbod aan boeken in verschillende leeshoeken moedigen we leesplezier aan en stimuleren we de taalontwikkeling door dagelijks voor te lezen uit prentenboeken.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf je altijd op de hoogte van de mooie momenten op de opvang.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 18.00 uur, m.u.v. erkende feestdagen

Groepsindeling
Drie babygroepen (0-2 jaar), twee verticale groepen (0-4 jaar en 1-4 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar)

Kinderdagverblijf Pionier

Admiralengracht 301
1056 EB Amsterdam
06 – 47 24 09 63
pionier@akros-amsterdam.nl
LRK: 105772185
GGD inspectierapport