Voorschool Het Winterkoninkje

Open dag: Op donderdag 4 juli 2024 organiseren we de Dag van de Voorschool. Je bent van harte welkom om tussen 10.00 en 12.00 uur een kijkje te nemen op onze voorschool! We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Je kunt zonder aanmelding langskomen.

Welkom bij Voorschool Het Winterkoninkje! Bij voorschool Het Winterkoninkje in Amsterdam West, De Baarsjes, bieden we peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het is een fijne en veilige plek waar je kind samen met leeftijdsgenootjes kan spelen en leren.

Samen spelen en leren

Op de voorschool werken we met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Kaleidoscoop. Het programma en de werkwijze van de voorschool sluiten aan bij het programma en de werkwijze van de basisschool. Aan de hand van thema’s en een goede samenwerking met de basisschool, bereiden we je kind voor op een goede start op de basisschool. Zo leert je kind praten en luisteren, vrienden maken en om te gaan met leeftijdsgenootjes. Dat maakt de overgang naar de basisschool een stuk makkelijker!

Waarom Voorschool Het Winterkoninkje

  • Samenwerking 2e Montessorischool Het Winterkoninkje: Wij werken nauw samen met de 2e Montessorischool Het Winterkoninkje. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en ouders.
  • Ruim activiteitenaanbod: Onze activiteiten sluiten aan op de belevingswereld van kinderen.
  • Fijne buitenspeelplaats: Kinderen spelen regelmatig buiten in de ruime buitenspeelplaats.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de mooie momenten op de voorschool.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.15 – 13.35 uur

Groepsindeling
Eén groep van 2 tot 4 jaar

Voorschool Het Winterkoninkje

Hasebroekstraat 113
1053 CS Amsterdam
06 – 29 39 52 30
vshetwinterkoninkje@akros-amsterdam.nl
LRK: 364446985
GGD inspectierapport