Kinderdagverblijf de Vindplaats

Welkom bij Kinderdagverblijf de Vindplaats! Bij Kinderdagverblijf de Vindplaats in Amsterdam West, Bos en Lommer, bieden we veilige en vertrouwde dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een fijne plek waar jouw kind kan spelen, leren en groeien.

Individuele aandacht en zorg

Op het kinderdagverblijf geven we jouw kind de aandacht, zorg en begeleiding die het nodig heeft. Helemaal afgestemd op de ontwikkelingsfase, behoeften en interesses. Door middel van leuke activiteiten, stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind.

Waarom Kinderdagverblijf de Vindplaats

  • In Kindcentrum de Vindplaats: Het kinderdagverblijf is gevestigd in Kindcentrum de Vindplaats, een plek waar kinderen samen spelen, werken en leren. De nauwe samenwerking tussen opvang en onderwijs creëert een vertrouwde omgeving en zorgt voor een fijne overgang naar de basisschool.
  • Themagericht activiteitenaanbod: We besteden aandacht aan thema’s die centraal staan in het kindcentrum, waardoor jouw kind profiteert van een doorgaande leerlijn die aansluit bij de ontwikkeling.
  • Verticale groepen: Op onze groep zitten kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar, waardoor jouw kind gedurende al die jaren in dezelfde groep blijft met dezelfde vertrouwde gezichten. Dit zorgt voor een stabiele en vertrouwde omgeving waarin baby’s leren van peuters en peuters leren van baby’s. Bovendien stimuleren we interactie tussen kinderen van het kinderdagverblijf, de voorschool en de onderbouw, wat goed is voor de sociale ontwikkeling.
  • Uitdagende speelruimtes: Er zijn verschillende speelruimtes en een prachtige buitenspeelplaats waar kinderen fijn kunnen spelen.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de mooie momenten op de voorschool.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 18.30 uur

Groepsindeling
Twee verticale groepen (0-4 jaar)

Rondleiding

Elke woensdag van 9.00 tot 10.00 uur organiseert Kindcentrum de Vindplaats een kennismakingsbijeenkomst en wordt er een rondleiding gegeven door het hele gebouw. Meer informatie? Bekijk de website van Kindcentrum de Vindplaats.

Kinderdagverblijf de Vindplaats

Jan den Haenstraat 41 
1055 WC Amsterdam
020 – 61 22 266
vindplaats@akros-amsterdam.nl
LRK: 701751423
GGD inspectierapport