Kinderdagverblijf de Vindplaats

Kinderdagverblijf de Vindplaats

Akros en Kindcentrum de Vindplaats hebben in oktober 2022 de deuren geopend. De Vindplaats is een plek waar kinderen samen spelen, werken en leren en waar kinderen en medewerkers een gemeenschap vormen waarbij iedereen welkom is. De Vindplaats biedt onderwijs, dagopvang, voorschool en BSO onder één dak.

Individuele aandacht bij Kinderdagverblijf de Vindplaats

Kinderen zijn nog maar een paar weken oud als ze voor het eerst naar de Vindplaats komen. Ze ontdekken al snel dat dit een plek is waar liefdevol voor kinderen wordt gezorgd. Onze medewerkers geven de zorg die de kinderen nodig hebben: voeding, dagritme, beweging en communicatie. Omdat ieder kind uniek is en ontwikkelt op verschillende manieren, wordt de zorg hierop aangepast. Daarom bieden wij activiteiten die bij de leeftijd van kinderen passen en goed zijn voor de ontwikkeling.

Groepsindeling

  • 1 verticale groep (0 t/m 4 jaar)

Verticale kinderopvang: leren van jong en oud

Bij verticale kinderopvang zitten kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar. Je kind houdt alle jaren dezelfde groep en dezelfde pedagogisch medewerkers. Daardoor leren de pedagogisch medewerkers je kind en jou als ouder heel goed kennen.

  • De baby’s en dreumesen leren van de peuters. Zij genieten vaak van de energie en aandacht van de peuters. Peuters leren rekening te houden met de baby’s. Ze groeien in zelfvertrouwen als ze mogen helpen bij de zorg.
  • Ook op de verticale groep bieden we leeftijdsgerichte activiteiten aan. En, er is veel spelmateriaal voor alle verschillende leeftijdsfasen.
  • Heb je meerdere jonge kinderen? Dan kunnen ze ook samen in een groep.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf start met één verticale groep op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 – 18.30 uur. Bij voldoende interesse gaat het kinderdagverblijf ook open op woensdag en/of vrijdag.

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Kinderdagverblijf de Vindplaats

Jan den Haenstraat 41 
1055 WC Amsterdam
Telefoon: 06 – 46 02 56 57
Email: vindplaats@akros-amsterdam.nl
LRK: 701751423