Voorschool De Meidoorn

Open dag: Op donderdag 4 juli 2024 organiseren we de Dag van de Voorschool. Je bent van harte welkom om tussen 10.00 en 12.00 uur een kijkje te nemen op onze voorschool! We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Je kunt zonder aanmelding langskomen.

Welkom bij Voorschool De Meidoorn! Bij Voorschool De Meidoorn in Amsterdam West, De Baarsjes, bieden we peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het is een fijne en veilige plek waar je kinds samen met leeftijdsgenootjes kan spelen en leren.

Samen spelen en leren

Op de voorschool werken we met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Puk & Ko. Het programma en de werkwijze van de voorschool sluiten aan bij het programma en de werkwijze van de basisschool. Aan de hand van thema’s en een goede samenwerking met de basisschool, bereiden we je kind voor op een goede start op de basisschool. Zo leert je kind praten en luisteren, vrienden maken en om te gaan met leeftijdsgenootjes. Dat maakt de overgang naar de basisschool een stuk makkelijker!

Waarom Voorschool De Meidoorn

  • Samenwerking met 10e Montessorischool De Meidoorn: De voorschool is gevestigd in 10e Montessorischool De Meidoorn en werkt nauw samen met de basisschool. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en ouders.
  • Gevarieerd activiteitenaanbod: We werken met thema’s die aansluiten op de belevingswereld van peuters.
  • Leuke speelhoeken: Het lokaal is ingericht met een ontdektafel, er is een huishoek, bouwhoek, knutselhoek en groepstafels waar we vaak spelletjes spelen.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de mooie momenten op de voorschool.

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8.30 – 13.50 uur

Groepsindeling
Eén groep van 2 tot 4 jaar

Voorschool De Meidoorn

Chasséstraat 59
1057 JA Amsterdam
06 – 50 67 62 39
vsmeidoorn@akros-amsterdam.nl
LRK: 138128856
GGD inspectierapport