Joop Westerweel

Een plek om je thuis te voelen

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de locatie.

BSO Joop Westerweel
Balboaplein 44
1057 VS Amsterdam
telefoon:
Westerweel 1: 06 – 13 82 54 98
Westerweel 2: 06 – 43 74 16 26
Westerweel 3: 06 – 25 04 37 47
Email: bsowesterweel@akros-amsterdam.nl
LRK: 612 37 82 75

Ontdek buitenschoolse opvang (BSO) Joop Westerweel in Amsterdam

BSO Joop Westerweel is voor kinderen van 4 tot 13 jaar van de Joop Westerweelschool.

De locatie
De BSO is in basisschool Joop Westerweel gehuisvest.  Er zijn drie groepen, Joop Westerweel 1, 2 en 3. Groep 1 en 2 bieden opvang aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Er is plaats voor 40 kinderen. Groep 3 biedt opvang aan kinderen van 7 tot 13 jaar. Er is plaats voor 20 kinderen.

De opvang is in twee mooie, lichte groepsruimtes op de begane grond van de Joop Westerweelschool. De school ik gevestigd in een mooi nieuw gebouw waarin veel daglicht binnenkomt. Op de gang kunnen kinderen spelen, lezen of tafelvoetballen. De groepsruimtes hebben op leeftijd ingerichte hoeken met speel- en activiteiten materialen.

De kinderen spelen dagelijks, als het weer het toelaat, op een van de beide speelplaatsen. Op de beschutte speelplaats op de eerste etage met ruimte om te fietsen en met karren te rijden en met een klimrek en glijbaan. Of op het grote algemene Balboaplein voor de school waar speeltoestellen, zoals een Piratenuitkijkpost met glijbaan, verspreid over het plein zijn. Bij het buitenspelen op het Balboaplein dragen de kinderen het AKROS-hesje en zijn de pedagogisch medewerkers ook te herkennen aan een AKROS-hesje.

Samenwerken met andere BSO-locaties van AKROS
Bij AKROS werken de verschillende BSO-locaties met elkaar samen. Dit houdt in dat BSO Joop Westerweel samenwerkt met BSO VTC, BSO Chassé en BSO CoCo. In vakanties en op woensdagen worden regelmatig samen activiteiten ondernomen.

Menu