Welkom bij BSO Joop Westerweel! Bij BSO Joop Westerweel in Amsterdam West, De Baarsjes bieden we naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Een plek waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn, net zoals thuis!

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

Op de BSO kiezen kinderen na een lange schooldag of in de schoolvakanties zelf wat ze willen doen. Vanuit eigen interesse iets doen en ontdekken, daar leren kinderen van! Daarbij krijgen ze begeleiding van betrokken pedagogisch medewerkers. De BSO is dan ook een plek waar jouw kind zich al gauw thuis voelt.

BSO Joop Westerweel is gevestigd in Joop & Willy Westerweel. De nauwe samenwerking met de basisschool zorgt voor een vertrouwde omgeving, zowel voor de kinderen als voor de ouders. De medewerkers van opvang en onderwijs werken samen, waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat.

Waarom BSO Joop Westerweel

  • In de Joop & Willy Westerweel: De BSO bevindt zich in de Joop & Willy Westerweel, een kindcentrum waar kinderen samen leven, leren en spelen. De nauwe samenwerking met de basisschool zorgt voor een vertrouwde omgeving voor kinderen en biedt ouders gemak bij het afzetten en ophalen.
  • Gevarieerd activiteitenaanbod: We organiseren verschillende activiteiten tijdens schoolweken en schoolvakanties. En in de schoolvakanties maken we leuke uitstapjes!
  • Leuke speelruimtes: Regelmatig maken we gebruik van andere ruimtes binnen en buiten de school, zoals de gymzaal, speelzaal en buitenruimte.
  • OuderApp: Dankzij onze app blijf jij op de hoogte van de avonturen op de BSO.

Scholen

Wij halen de kinderen op van de volgende scholen:

  • Joop & Willy Westerweel
  • Visserschool (woensdag en vrijdag)

Openingstijden en groepsindeling

Openingstijden Joop & Willy Westerweel
Maandag t/m vrijdag: 14.00 – 18.30 uur

Openingstijden Visserschool
Woensdag: 13.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 14.45 – 18.30 uur

Schoolvakanties
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.30 uur

Groepsindeling
Twee groepen van 4 tot 13 jaar

BSO Joop Westerweel

Balboaplein 44
1057 VS Amsterdam
Westerweel 1: 06 – 13 82 54 98
Westerweel 2: 06 – 43 74 16 26
Westerweel 3: 06 – 25 04 37 47
bsowesterweel@akros-amsterdam.nl
LRK: 612378275
GGD inspectierapport