Nieuws

Wist je dat op onze locatie De Tulp (Postjeskade 200) niet alleen een voorschool en BSO zit, maar elke maandag vanaf 17 oktober tot 21 november om 20.30 uur ook een voorstelling?

In dit seizoen van Chicken Haalhaal: Happy Hour hebben beginnende ondernemers Eylem en Justiano het restaurant overgenomen en willen ze er een echt muziekcafé van maken. Ondertussen genieten Firuze en Fred van hun prille liefde in Turkije, is Neeltje bang alleen achter te blijven, en heeft tante Frida liefdesverdriet te verwerken. En dan is daar ook nog de mysterieuze Vera uit Oekraïne…

Deze professionele theatersoap wordt gemaakt door het Volksoperahuis en is een coproductie met Theater RAST. In samenwerking met Akros wordt de buurt actief betrokken bij de voostelling. Zo heeft elke aflevering een optreden van gastartiesten (vaak lokale muzikanten), zitten er ‘reclames’ van ondernemers uit de wijk in het script verwerkt en zijn er kortingskaartjes beschikbaar voor de buurtbewoners. Daarnaast kunnen buurtbewoners met korting naar de eerste aflevering komen.

Ga voor meer informatie en kaartjes naar www.volksoperahuis.nl!

Menu