BSO De Roos

BSO De Roos in Amsterdam-West

BSO De Roos zit in basisschool De Roos in Amsterdam-West. Het is een levendige buurt aan de rand van de Baarsjes. De school heeft een mooi buitenplein met diverse speeltoestellen. Ook het prachtige Erasmuspark ligt in de buurt, waar wij veel buitenspelen.

Typisch BSO De Roos

De ruimtes van BSO De Roos bevinden zich op de begane grond, in mooie lichte lokalen. Eén ruimte beschikt over een grote keuken, waar de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers kunnen koken. Er is een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad. De BSO werkt nauw samen met de basisschool, de BSO is onderdeel van kindcentrum De Roos. Bijzonder is dat de kinderen van de school, de BSO en de voorschool in het najaar van 2022 gaan verhuizen naar het gloednieuwe kindcentrum de Vindplaats.

Groepsindeling/groepsgrootte De Roos

BSO de Roos heeft 3 groepen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO Pionier

Basisscholen

Bij de BSO komen kinderen van basisscholen De Roos, de Admiraal de Ruyterschool  en de Narcis Queridoschool.

Opvangtijden

De Roos:
maandag, dinsdag, donderdag 14.45 – 18.30 uur

Admiraal de Ruyter:
maandag, dinsdag, donderdag 15.15 – 18.30 uur

Narcis Querido:
maandag, dinsdag, donderdag 14.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven. Afspraak maken? Bel één van onze medewerkers op 06 – 46 47 26 96 of mail naar bsoderoos@akros-amsterdam.nl.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO De Roos

Jan van Galenstraat 105
1056 BK Amsterdam
Groep 1 en 2: 06 – 46 47 26 96
Groep 3: 06 – 27 05 90 98
Email: bsoderoos@akros-amsterdam.nl
LRK: 149 71 57 17

Menu