De Roos

BSO De Roos in Amsterdam-West

BSO De Roos is gehuisvest in basisschool De Roos in Amsterdam-West in een levendige buurt aan de rand van de Baarsjes. Er is een mooi buitenplein met diverse speeltoestellen. Ook het mooie Erasmuspark ligt in de buurt.

Typisch BSO De Roos

De ruimtes van BSO De Roos bevinden zich op de begane grond, in mooie lichte lokalen. Eén ruimte beschikt over een grote keuken, waar de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers kunnen koken. Er is een gevarieerd activiteiten aanbod tijdens schoolweken en in de schoolvakanties maken we uitstapjes naar leuke plekken in en buiten de stad. BSO De Roos werkt nauw samen met de basisschool, de BSO is onderdeel van kindcentrum De Roos. Bijzonder is dat de kinderen van de school, de BSO en de voorschool in het najaar van 2022 gaan verhuizen naar het gloednieuwe kindcentrum de Vindplaats.

   

Groepsindeling/groepsgrootte De Roos

BSO de Roos heeft 3 groepen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO Pionier

Basisscholen

Kinderen van basisschool De Roos, de Admiraal de Ruyterschool  en de Narcis Queridoschool.

Opvangtijden

De Roos:
maandag, dinsdag, donderdag 14.45 – 18.30 uur

Admiraal de Ruyter:
maandag, dinsdag, donderdag 15.15 – 18.30 uur

Narcis Querido:
maandag, dinsdag, donderdag 14.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 06 – 46 47 26 96 of mail naar bsoderoos@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook op deze pagina.

BSO De Roos

Jan van Galenstraat 105
1056 BK Amsterdam
Groep 1 en 2: 06 – 46 47 26 96
Groep 3: 06 – 27 05 90 98
Email: bsoderoos@akros-amsterdam.nl
LRK: 149 71 57 17

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu