Voorschool Rembrandtpark

  1. Home
  2. Voorschool Rembrandtpark

Voorschool Rembrandtpark in Amsterdam-West

Voorschool Rembrandtpark werkt samen met de Rembrandtparkschool. De voorschool is een plek waar kinderen van 2 tot 4 jaar worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen volgens de aanpak van de Rembrandtparkschool. De voorschool sluit aan op het onderwijs t/m groep 8 en is inhoudelijk vergelijkbaar met de andere Akros voorscholen.

De locatie

De voorschool is gevestigd in een speellokaal vol uitdagingen in de Rembrandtparkschool. Het lokaal grenst aan een avontuurlijke buitenspeelplaats, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Educatieve methode Kaleidoscoop

De gebruiken de educatieve methode Kaleidoscoop. We werken in groepsverband en individueel met kinderen aan thema’s als doorzettingsvermogen, lef en specifieke functies. Spelenderwijs leren staat centraal. Aan het eind van de dag evalueren we samen wat er gedaan en geleerd is en wat we meenemen voor de (nabije) toekomst. Kinderen praten, spelen en werken met andere kinderen. Als het kind eraan toe is kan het al uitstapjes maken naar andere delen van de school en contact maken met oudere kinderen.

Groepen en openingstijden

Groepen:   één groep
Open:        drie ochtenden van 5.20 uur
Dagen:       maandag, dinsdag, donderdag
Tijden:        8.30 -13.50 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Preschool School of Understanding

Orteliusstraat 28
1057 BB Amsterdam
Telefoon: 06 – 11 72 77 99
Email: vssou@akros-amsterdam.nl
LRK: 268471216

Menu