Pedagogisch Medewerker Verticale Groep KDV de Vindplaats

We zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde pedagogisch medewerker om ons team te versterken bij kinderdagverblijf de Vindplaats. Je biedt namelijk liefdevolle zorg en aandacht aan de allerkleinsten, en helpt ze vooral om zich verder te ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een collega voor maandag t/m vrijdag voor 36 uur. Wil jij met peuters en baby’s werken? Solliciteer direct.

Kinderdagverblijf de Vindplaatslogo Kindcentrum de Vindplaats

Voor kinderdagverblijf de Vindplaats zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team op de verticale groep komt versterken. Werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

In oktober 2022 hebben Akros en Kindcentrum de Vindplaats de deuren geopend. De Vindplaats biedt onderwijs, dagopvang, voorschool en BSO onder één dak. Het is een plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, werken en leren en waar zij samen met het team, ouders en de buurt een gemeenschap vormen waarbinnen iedereen welkom is. We werken vanuit verschillende disciplines (opvang, onderwijs en zorg) en zijn er voor alle kinderen in de buurt, omdat we geloven in een inclusieve en multidisciplinaire samenleving waarin iedereen meedoet en er voor iedereen plaats is. In de Vindplaats werken we samen met ruime blik, open houding, elkaar stimulerend, helder communicerend en met oog voor de omgeving. Met hart en ziel beleven we plezier aan blije en nieuwsgierige kinderen.

Onze pedagogisch medewerkers geven de zorg die de kinderen nodig hebben: voeding, dagritme, beweging en communicatie. Omdat ieder kind uniek is en ontwikkelt op verschillende manieren, wordt de zorg hierop aangepast. Daarom bieden wij activiteiten die bij de leeftijd van kinderen passen en goed zijn voor de ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker voor onze verticale groep ben je verantwoordelijk voor het creëren van een liefdevolle, stimulerende en veilige omgeving waarin baby’s en peuters samen kunnen groeien en leren. Je organiseert en begeleidt activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kinderen. Door middel van observaties houd je de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten en rapporteer je hierover. Je onderhoudt een open communicatie met ouders over de ontwikkeling en welzijn van hun kinderen, en werkt samen met collega’s om een positieve en ondersteunende groepsdynamiek te creëren.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde (pedagogische) opleiding op mbo- of hbo-niveau die kwalificeert voor het werken in de kinderopvang;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent deskundig, proactief en werkt graag in teamverband;
 • Je deelt met ons de passie voor de ontwikkeling van kinderen.

Wat bieden wij?

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao kinderopvang schaal 6 tussen € 2.385 – € 3.192; aanvullende opleiding nodig? Vraag naar de mogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 ct per km of 100% wanneer je met het openbaar vervoer komt
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Profiteer van GoodHabitz: een platform met verschillende cursussen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
 • Jaarlijks vitaliteitsbudget van € 252, voor onder andere het declareren van je sportabonnement of fiets)
 • Tegemoetkoming aanvullende zorgverzekering;
 • Mogelijkheid tot combibanen
 • Korting en voorrang op de kinderopvang bij ons;
 • Een fijne werkplek met betrokken en gezellige collega’s!

Wie zijn wij?

Akros is een maatschappelijke organisatie op het gebied van kinderopvang en welzijn in Amsterdam. Met zo’n 250 collega’s zetten wij ons al meer dan 30 jaar in om kinderen van 0 – 13 jaar te verzekeren van professionele begeleiding, fijne en veilige locaties en alle ruimte om te spelen, leren en groeien. Ook bieden wij taal- en inburgeringstrajecten en projecten om mensen op weg te helpen naar een volwaardige plek in de samenleving.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatieknop op deze pagina!