Nieuws

drie kinderen poseren feestelijk met balonnen en een bord

Vrijdag 4 november was de knallende opening van Kindcentrum de Vindplaats! Honderden kinderen, ouders, buurtbewoners en geïnteresseerden waren aanwezig om de opening te vieren.

Op het openingsfeest vertelden directeur Gert Geertsma en AWBR-bestuurder Theo Hooghiemstra over de totstandkoming van de Vindplaats als een plek waar iedereen welkom is. Kinderen gaven onder andere een rondleiding door het gebouw. Aan alles merkte je dat de kinderen zich eigenaar voelden van de Vindplaats en dat is precies de bedoeling. Er werd gedanst en muziek gemaakt in de studio en gesport in de gymzaal. Ook werd er een kijkje genomen in het atelier, het kooklokaal, de moestuinen, het kinderdagverblijf, de voorschool en buitenschoolse opvang. Marian de Wit, locatiemanager de Vindplaats: “Voor families die in de buurt wonen is de Vindplaats een vertrouwde en veilige plek om hun kinderen van 0 tot 13 jaar te laten opgroeien. Eerst bij de opvang en dan door naar de basisschool.”

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Vindplaats en kunnen hun kinderen aanmelden voor het kinderdagverblijf, de voorschool, basisschool en buitenschoolse opvang. Een aantal keer per jaar is er een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerden. Woensdag 30 november van 09.30 – 10.30 uur is de eerstvolgende bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst wordt de werkwijze op de Vindplaats verteld en een rondleiding gegeven door het hele gebouw.

Aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst op 30 november kan via https://www.devindplaats.amsterdam/praktische-informatie/open-dagen. We kijken uit naar je komst!

ingang openingsfeest van kindcentrum de vindplaats openingsfeest met confetti van kindcentrum de vindplaats