Nieuws

open avond

Heb jij een passie voor kinderen? Wil je weten of kinderopvang iets voor je is? Kom dan kennismaken met de leukste maatschappelijke kinderopvang van Amsterdam!

Er zijn veel mogelijkheden om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan. Heb je nog geen diploma? Dan zijn er twee trajecten voor leren en werken tegelijk: de route zij-instroom en de route BBL. Op onze open avond op dinsdag 15 november vertellen we je er alles over!

Op de open avond kun je vrijblijvend kennis met maken misschien wel je nieuwe collega’s. Onze pedagogisch medewerkers vertellen je graag over hoe je bij ons op persoonlijk en professioneel vlak kunt groeien. Locatiemanager Sumeyra geeft je graag een rondleiding en je kunt haar alles vragen over onze pedagogische visie, waarom we doen wat we doen en hoe we ons laten inspireren. Het wordt een gezellige avond met natuurlijk wat lekkere hapjes en drankjes. Vergeet je je cv en diploma’s niet mee te nemen? Onze recruiter Kim en coördinator Karima kijken graag samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn en wat aansluit op jouw wensen. Is er een klik? Dan maakt ze ter plekke een vervolgafspraak!

Locatie: kinderdagverblijf Tuimelaar, Baarsjesweg 145
Datum: dinsdag 15 november
Tijd: 18.00 – 20.00 uur

Ben jij erbij? Meld je uiterlijk 14 november aan: https://www.akros-amsterdam.nl/aanmelden-open-avond/.