Maak kennis met

Maak kennis met onze medewerkers

Anne – Pedagogisch Medewerker BSO

“Oudere kinderen denken al meer na over dingen, leggen verbanden en lossen problemen op. Ze willen veel leren en daar iets aan bijdragen geeft mij voldoening. AKROS is een kleine organisatie, je leert elkaar snel kennen.”

Joana – Pedagogisch Medewerker BSO

“Kinderen zijn uniek, echt en altijd zichzelf. Ik vind het fijn dat ik iets kan bijdragen aan de opvoeding van kinderen. Daardoor ben ik – naast de school – eigenlijk een verlengstuk van de ouders. Ik werk al 10 jaar bij AKROS. Het is een mooie organisatie en ik voel me altijd en overal welkom.”

Peggy – Pedagogisch Medewerker Voorschool

“Ik werk met heel mijn hart met kinderen. Het contact met kinderen en ouders is zo bijzonder. Dat ik echt iets kan betekenen in de opvoeding en ondersteuning geeft mij  veel voldoening. We worden goed geschoold in de methodes die we gebruiken en we bereiken er mooie resultaten mee. Er is een open sfeer en een goede band met collega’s. We doen het echt samen.”

Jeanine – Locatiemanager BSO & Voorschool

“Als locatiemanager werk ik met betrokken en bevlogen mensen. Mijn werk is afwisselend en dynamisch, elke dag is anders. AKROS geeft medewerkers de kans mee te denken over de organisatie. Als je met goede voorstellen komt mag je daar ook mee aan de slag.”

Ingrid – Beleidsmedewerker Kinderopvang

“In mijn werk draag ik op beleidsniveau bij aan de kwaliteit van kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen. Dat geeft mij veel voldoening. Bij AKROS krijgt iedereen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt praktisch en oplossingsgericht gewerkt. We zijn een kleine organisatie maar groots in wat we doen.”

Maaike – Vrijwilliger AKROS Taal

“Wat ik erg leuk vind aan dit werk is de vrijheid die ik heb om de lessen vorm te geven en de zichtbare resultaten die ik zie. De deelnemers zijn zo verschillend, ieder heeft haar eigen achtergrond en verhaal. AKROS Taal is een mooie organisatie en het werkveld is super interessant.”

Menu