Een voorschool om je thuis te voelen

In januari, februari en maart zijn er plekken om te starten.

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de locatie.

Preschool School of Understanding

AKROS kinderopvang preschool School of Understanding AmsterdamAKROS kinderopvang preschool School of Understanding Amsterdam-2
Orteliusstraat 28
1057 BB Amsterdam
LRK: 268471216
Tel: 06 – 117 277 99

Groepen en openingstijden 2021

Groepen:   één groep
Open:        drie ochtenden van 5.20 uur
Dagen:       maandag, dinsdag, donderdag
Tijden:        8.30 -13.50 uur

Ontdek Preschool SoU in Amsterdam

Preschool SoU werkt samen met de School of Understanding Amsterdam West. De preschool is een plek waar kinderen van 2 tot 4 jaar worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen volgens de aanpak van de School of Understanding. De preschool sluit aan op het onderwijs t/m groep 8 en is inhoudelijk vergelijkbaar met de andere AKROS voorscholen.

De locatie

De preschool is gevestigd in een speellokaal vol uitdagingen in de School of Understanding. Het lokaal grenst aan een avontuurlijke buitenspeelplaats, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Preschool SOU werkt met educatieve methode Kaleidoscoop

De gebruiken de educatieve methode Kaleidoscoop. We werken in groepsverband en individueel met kinderen aan thema’s als doorzettingsvermogen, lef en specifieke functies. Spelenderwijs leren staat centraal. Aan het eind van de dag evalueren we samen wat er gedaan en geleerd is en wat we meenemen voor de (nabije) toekomst. Kinderen praten, spelen en werken met andere kinderen. Als het kind eraan toe is kan het al uitstapjes maken naar andere delen van de school en contact maken met oudere kinderen.

Inschrijven Preschool

De Preschool is alleen toegankelijk voor kinderen die naar de School of Understanding gaan. Inschrijven kan via onze inschrijfpagina. Ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen toeslag aanvragen via de belastingdienst, de eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van deze toeslag.

Menu