Een voorschool om je thuis te voelen

Rondleidingen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten u de binnen- en buitenruimtes zien, u maakt kennis met onze medewerkers en we vertellen u over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kunt u zich ook direct inschrijven.

Afspraak maken? Neem contact op met de locatie.

De WaterkantAKROS Voorschool De Waterkant-2AKROS Voorschool De Waterkant

Bilderdijkpark 18
1052 SC Amsterdam
Tel: 06 – 11 23 11 55
LRK: 767652010

Groepen en openingstijden 2021

Groep(en):  één groep
Open:         5 ochtenden van 5 uur en 20 min.
Dagen:       maandag t/m vrijdag
Tijden:        08.15 – 13.35 uur

Ontdek voorschool De Waterkant in Amsterdam

Voorschool De Waterkant werkt samen met OBS De Waterkant

Voorschool De Waterkant werkt samen met OBS De Waterkant. OBS De Waterkant is een openbare Vreedzame basisschool voor Daltononderwijs in Amsterdam oud-West en maakt deel uit van stichting Amsterdam West Binnen de Ring. (AWBR). Missie van de school is om leerlingen voor te bereiden op deelname aan de maatschappij en hen de mogelijkheid en vertrouwen te bieden zich te ontwikkelen tot kritische, zelfbewuste, zelfstandige en verantwoordelijke personen binnen de maatschappij.

Locatie

Voorschool de Waterkant bevindt zich centraal op de begane grond van de school in een eigen lokaal. Het lokaal is ruim en licht en kijkt uit over het grote speelplein. Er is veel aandacht voor verschillende speelhoeken met diverse spelmaterialen. Op voorschool De Waterkant wordt nauw samengewerkt met de basisschool en dat is o.a. te zien in het werken met open deuren. In de ruime centrale hal ontmoeten kinderen van de voorschool kinderen van de jongste groepen van school elkaar. Ze kunnen samenspelen of gebruik maken van spelmogelijkheden op de hal.

AKROS voorschool De Waterkant-3  AKROS voorschool De Waterkant - 4AKROS voorschool De Waterkant - 5

Educatieve methode Kaleidoscoop

Voorschool De Waterkant werkt met educatieve methode Kaleidoscoop.

Menu