Voorschool De Meidoorn in Amsterdam-West

Basisschool de 10e Meidoorn Montessorischool

Voorschool De Meidoorn werkt samen met basisschool de 10e Meidoorn Montessorischool in Amsterdam-West. Het is een gemende school gevestigd in De Baarsjes. Missie van de school is ‘Leer mij het zelf te doen’. De school heeft als doel kinderen zich te laten ontwikkelen tot zelfstandige mensen met een grote sociale verantwoordelijkheid.

Locatie

De voorschool is gevestigd in buurtcentrum Chassé, vlakbij basisschool de Meidoorn. De voorschool heeft een eigen buitenterrein waar elke dag gespeeld wordt. Het lokaal is ingericht met een ontdektafel, die wordt gebruikt ter ondersteuning van het actuele thema. Er is een huishoek, een bouwhoek, een knutselhoek en groepstafels waar aan gepuzzeld wordt en waar we spelletjes spelen

Educatieve methode Puk en Ko

Voorschool Speelhoek werkt met educatieve methode Puk en Ko.

Groepen en openingstijden 2021

Groep(en):  één groep
Open:         4 ochtenden van 5.20 uur
Dagen:       maandag t/m donderdag
Tijden:        08.30 – 13.50 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven. Afspraak maken? Bel één van onze medewerkers op 06 – 50 67 62 39 of mail naar vsmeidoorn@akros-amsterdam.nl.

Voorschool De Meidoorn

Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam
Telefoon: 06 – 50 67 62 39
Email: vsmeidoorn@akros-amsterdam.nl
LRK: 870 50 88 30

Menu