BSO School of Understanding in Amsterdam-West

BSO School of Understanding bevindt zich in de basisschool School of Understanding die grenst aan het Rembrandtpark in Amsterdam-West. De locatie bevindt zich in een karakteristiek schoolgebouw met mooie binnen en buitenruimtes. Er is een avontuurlijke buitenspeelplaats waar kinderen op allerlei manieren uitgedaagd worden. In het voorjaar van 2022 gaan de school en de BSO verder onder de nieuwe namen: Rembrandtparkschool en BSO Rembrandpark. De BSO is onderdeel van kindcentrum Rembrandtpark.

 

Typisch BSO School of Understanding

BSO School of Understanding werkt nauw samen met de basisschool. Kinderen kiezen dagelijks uit verschillende activiteitengroepen. Bij ‘Chill’ leren kinderen tot rust te komen na een dag van inspanning. Bij ‘Sport & Spel’ gaan kinderen naar buiten. Elke dag staat een sport of spelactiviteit centraal. Bij ‘Creatief’ ontwikkelen kinderen hun persoonlijke creativiteit door met diverse materialen en werkwijzen iets te maken. Bij ‘Natuur’ gaan kinderen naar buiten. Ze leren over de seizoenen en de planten en dieren van de omgeving. Ze worden zich bewust van hun impact op de natuur. Respect voor planten en dieren staat voorop.

Groepsindeling/groepsgrootte School of Understanding

BSO School of Understanding heeft 3 groepen, 2 groepen voor kinderen van 4 tot 7 jaar. En 1 groep voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Op Woensdag en vrijdag worden de kinderen in 1 groep opgevangen.

Basisscholen

Kinderen van basisschool Rembrandtparkschool.

Opvangtijden

maandag, dinsdag,donderdag, vrijdag 14.30 – 18.30 uur
woensdag 13.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 06 – 25 47 16 01 of mail naar bso.sou@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven

Direct inschrijven kan ook op deze pagina.

BSO School of Understanding

Orteliusstraat 28
1057 BB Amsterdam
Telefoon:
Groep 1:         06 – 31 21 27 66
Groep 2 & 4:  06 – 25 47 16 01
Email:          bso.sou@akros-amsterdam.nl

LRK: 252 64 50 42

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu