BSO Rembrandtpark in Amsterdam-West

BSO Rembrandtpark bevindt zich in de basisschool Rembrandtpark die grenst aan het Rembrandtpark in Amsterdam-West. De locatie bevindt zich in een karakteristiek schoolgebouw met mooie binnen en buitenruimtes. Er is een avontuurlijke buitenspeelplaats waar kinderen op allerlei manieren uitgedaagd worden. De BSO is onderdeel van kindcentrum Rembrandtpark.

Typisch BSO Rembrandtpark

BSO Rembradtpark werkt nauw samen met de basisschool. Kinderen kiezen dagelijks uit verschillende activiteitengroepen. Bij ‘Chill’ leren kinderen tot rust te komen na een dag van inspanning. Bij ‘Sport & Spel’ gaan kinderen naar buiten. Elke dag staat een sport of spelactiviteit centraal. Bij ‘Creatief’ ontwikkelen kinderen hun persoonlijke creativiteit door met diverse materialen en werkwijzen iets te maken. Bij ‘Natuur’ gaan kinderen naar buiten. Ze leren over de seizoenen en de planten en dieren van de omgeving. Ze worden zich bewust van hun impact op de natuur. Respect voor planten en dieren staat voorop.

Groepsindeling/groepsgrootte Rembrandtpark

BSO Rembrandtpark heeft 3 groepen, 2 groepen voor kinderen van 4 tot 7 jaar. En 1 groep voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen in 1 groep opgevangen.

Basisscholen

Kinderen van basisschool Rembrandtparkschool en De Visserschool.

Opvangtijden

maandag, dinsdag,donderdag, vrijdag 14.30 – 18.30 uur
woensdag 13.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO Rembrandtpark

Orteliusstraat 28
1057 BB Amsterdam
Groep 1: 06 – 31 21 27 66
Groep 2 & 4: 06 – 25 47 16 01
Email: bso.sou@akros-amsterdam.nl
LRK: 252 64 50 42

Menu