BSO De Zeeheld

BSO de Zeeheld in Amsterdam-West

BSO de Zeeheld bevindt zich in basisschool de Zeeheld. De school werkt samen met de BSO en de Voorschool aan een alles in één concept, samen vormen ze kindcentrum De Zeeheld. De Zeeheld huist in een karakteristiek schoolgebouw in de Zeeheldenbuurt in Amsterdam-Westerpark. De BSO bevindt zich op de gezellige zolder in dit pand. Het populaire Westerpark is op loopafstand. Evenals vele leuke speeltuinen. 

Typisch BSO de Zeeheld

BSO de Zeeheld staan kunst en cultuur hoog in het vaandel. Daarnaast staat bewegen centraal. Op BSO de Zeeheld kun je daarom een breed programma van artistieke en sportieve activiteiten verwachten. Denk aan schilderen, muziek, dans en theater. En voetballen op het dak met uitzicht over heel Amsterdam. Er kan gebruik worden gemaakt van de gymzaal van school voor een leuke dans-, sport-, of andere bewegingsactiviteit. Rennen, klimmen en klauteren kan in de prachtige patio speeltuin van de school.

Groepsindeling/groepsgrootte De Zeeheld

De Zeeheld heeft meerdere groepen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 

Basisscholen

Kinderen van basisschool De Zeeheld worden opgevangen.

Opvangtijden

maandag t/m vrijdag 14.00 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven. Afspraak maken? Bel één van onze medewerkers op 06 – 27 47 13 83 of mail naar bsodezeeheld@akros-amsterdam.nl.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO de Zeeheld

Roggeveenstraat 14
1013 PV Amsterdam
Zeeheld 1  – 06 – 27 47 13 83
Zeeheld 2   – 06 – 27 47 12 64
Email: bsodezeeheld@akros-amsterdam.nl
LRK: 272 67 05 83

Menu