Buitenschoolse opvang De Zeeheld

BSO de Zeeheld in Amsterdam-West

BSO de Zeeheld bevindt zich in basisschool de Zeeheld. De school vormt samen met de BSO en de voorschool een kindcentrum. De Zeeheld huist in een karakteristiek schoolgebouw in de Zeeheldenbuurt in Amsterdam-Westerpark. Het populaire Westerpark is op loopafstand. De BSO is onderdeel van kindcentrum De Zeeheld.

 

Typisch BSO de Zeeheld

BSO de Zeeheld staan kunst en cultuur hoog in het vaandel. Daarnaast staat bewegen centraal. Op BSO de Zeeheld kun je daarom een breed programma van artistieke en sportieve activiteiten verwachten. Denk aan schilderen, muziek, dans en theater. En voetballen op het dak met uitzicht over heel Amsterdam. Ballet en turnen de mooie gymzaal. Of rennen, klimmen en klauteren in de prachtige patio speeltuin.

 

 

Groepsindeling/groepsgrootte De Zeeheld

De Zeeheld heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

Basisscholen

Kinderen van basisschool De Zeeheld worden opgevangen.

Opvangtijden

maandag t/m vrijdag 14.00 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 06 – 27 47 13 83 of mail naar bsodezeeheld@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook op de pagina.

BSO De Zeeheld

Roggeveenstraat 14
1013 PV Amsterdam
telefoon:
Zeeheld 1  – 06 – 27 47 13 83
Zeeheld 2   – 06 – 27 47 12 64
Email: bsodezeeheld@akros-amsterdam.nl
LRK: 272 67 05 83

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu