BSO CoCo

BSO CoCo in Amsterdam-West

BSO CoCo zit boven het buurthuis de Tagerijn aan het Balboaplein in Amsterdam-West. Het Balboaplein is ingericht als speeltuin, waar de kinderen kunnen buitenspelen. Het mooie Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op loopafstand.

Typisch BSO CoCo

De BSO heeft twee grote ruimtes, waarvan een met een fijne relaxhoek. En er werken lieve, betrokken pedagogisch medewerkers die elke week een leuk activiteitenaanbod verzorgen. Natuurlijk maken we in de schoolvakanties uitstapjes naar leuke plekken binnen en buiten de stad.

Groepsindeling/groepsgrootte

De BSO heeft 2 groepen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Op woensdag en vrijdag is de BSO gesloten en vangen wij de kinderen op in BSO Joop Westerweel.

Basisscholen

Naar BSO CoCo komen de kinderen van de Visserschool.

Opvangtijden

Wij zijn open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 – 18.30 uur.

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locatie. We laten je de binnen- en buitenruimtes zien, je maakt kennis met onze enthousiaste medewerkers en we vertellen je over de dagelijkse gang van zaken en onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en kan je ook direct inschrijven. Afspraak maken? Bel één van onze medewerkers op 06 – 15 26 77 21 of mail naar bsococo@akros-amsterdam.nl.

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

BSO CoCo

Balboastraat 20
1057 VW Amsterdam
Groep 1: 06 – 15 26 77 21
Email: bsococo@akros-amsterdam.nl
LRK: 138 04 81 49

Menu