CoCo

BSO CoCo in Amsterdam-West

BSO CoCo bevindt zich boven het buurthuis de Tagerijn aan het Balboaplein in Amsterdam-West. Het Balboaplein is ingericht als speeltuin, waar de kinderen kunnen buitenspelen. Het mooie Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op loopafstand.

Typisch BSO CoCo

BSO CoCo heeft twee grote ruimtes, waarvan een met een fijne relaxhoek. Er werken lieve, betrokken pedagogisch medewerkers die elke week een leuk activiteiten aanbod verzorgen. Natuurlijk maken we in de schoolvakanties uitstapjes naar leuke plekken binnen en buiten de stad.

Groepsindeling/groepsgrootte CoCo

CoCo heeft 2 groepen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Op woensdag en vrijdag is CoCo gesloten en worden de kinderen opgevangen in BSO Joop Westerweel.

Basisscholen

Kinderen van de Visserschool.

Opvangtijden

Maandag, dinsdag en donderdag 14.45 – 18.30 uur

Afspraak maken voor een rondleiding?

Je bent van harte welkom om samen met je kind een kijkje te nemen op onze locatie in Amsterdam-West. Onze locatiemanager of één van onze pm-ers laat jullie graag de binnen- en buitenruimtes zien. Maak kennis met onze enthousiaste team en hoor alles over onze uitdagende activiteiten. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Afspraak maken? Bel een van onze medewerkers op de locatie op 06 – 15 26 77 21 of mail naar bsococo@akros-amsterdam.nl.

Direct inschrijven?

Direct vrijblijvend inschrijven kan ook hier.

BSO CoCo

Balboastraat 20
1057 VW Amsterdam
Groep 1: 06 – 15 26 77 21
Email: bsococo@akros-amsterdam.nl

LRK: 138 04 81 49

Meer weten?

Een overzicht van al onze BSO’s vind je op deze pagina. Waarom kiezen voor onze BSO’s? Je leest het hier.

Menu