Rembrandtpark

Akros werkt samen met de Rembrandtparkschool. Bij de Rembrandtparkschool staan levenshouding, zelfkennis, leren en groeien centraal. Binnen dit unieke concept zijn onderwijs en opvang volledig geïntegreerd. Akros verzorgt de voorschool en de buitenschoolse opvang.

Bij de Rembrandparkschool sluiten onderwijs en opvang naadloos op elkaar aan. Leren, spelen, ontspannen en ontdekken lopen vloeiend in elkaar over. Er is veel aandacht voor levenshouding, zelfkennis, leren en groeien. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers werken nauw samen en hanteren dezelfde pedagogische uitgangspunten. Zo begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling tot zelfbewuste mensen. Ze krijgen daarmee bagage waar ze de rest van hun leven mee voort kunnen.

Voor de Rembrandtparkschool verzorgt Akros de voorschool en de BSO.

Lees meer over de Voorschool Rembrandtpark
Lees meer over de BSO Rembrandtpark

Inschrijven  Rembrandtparkschool

De voorschool en BSO zijn uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van de Rembrandtparkschool. Je kunt je kind direct inschrijven.

Inschrijven andere locaties

Gaat je kind naar een andere school in Amsterdam West? Dan ben je welkom bij een van onze andere locaties. Kijk bij Voorschool, Tussenschoolse opvang of BSO. Voor kinderen van 0-4 jaar kan je terecht bij een van onze Kinderdagverblijven.

Over de Rembrandtparkschool

Bij de Rembrandtparkschool gaat het onderwijs veel verder dan de beheersing van basisvaardigheden. De Rembrandtparkschool laat het onderwijs aansluiten bij de snel veranderende maatschappelijke behoeften en wensen van ouders en kinderen. De levenshouding van het kind staat centraal. De focus ligt op ‘Wie word je?’ in plaats van ‘Wat weet je?’ Daarom leren kinderen om zelfbewust in het leven te staan en worden zij uitgedaagd om hun eigen unieke talenten en kwaliteiten tot bloei te brengen. Lees meer op Rembrandtparkschool.

Menu